Even een kleine update.

De camper is inmiddels op zwaar gewicht gezet, wat betekent dat we hem bij de RDW opnieuw moesten laten keuren.

Eerst moesten we een speciaal verzoek doen bij de importeur in Duitsland, Hymer in dit geval, om te vragen of de camper technisch wel op een hoger gewicht gezet mocht worden. Veiligheid boven alles natuurlijk.

Die toestemming kwam al snel, en daarna begon de papierbureaucratie bij de RDW, maar uiteindelijk kwam daar de dag van keuring en was alles binnen 10 minuten gepiept,….gewoon een kwestie van dat briefje controleren en eventjes betalen voor de adminitratie……..geldklopperij dus eigenlijk.

Nou ja, wij zijn blij, want nu kan er aanzienlijk meer in die camper gepropt worden…….wat we stiekem toch al wel deden natuurlijk, maar wel met de marges van de recherlijke hand in aanmerking nemend …….nu is dat veel makkelijker.

Ondertussen zijn we ook nog een paar keer een lang weekend naar de voor ons, op dit  moment, favoriete camperplek in Schüttorf geweest. Gewoon niet te ver voor mij, en een leuke plek om een beetje bij te komen en leuk te wandelen…….na een paar dagen heb ik het dan wel weer gehad, maar toch heeft de ontspanning dan wel zijn werk gedaan.

Cor is daar nu even alleen, want die wil nog gebruik maken van het mooie weer daar.

Nu een kleine impressie van de omgeving:

DSC02882  DSC02885 DSC02886 DSC02900

DSC02936IMG_0039