18 Juni was een bijzonder gezellige dag….want op die dag kregen we onverwacht bezoek van lieve vrienden van ons, Inge&Rene….echte camperaars in hart en nieren.Ze waren in de buurt en belden of we thuis waren….gewoon gezellig even een bakkie doen….superleuk, en we hadden elkaar veel te vertellen, zeker omdat de laatste keer dat we elkaar zagen in Portugal was, vlak voordat wij toen naar  huis gingen…in Silves!!

0353a

Na een heleboel gezellig kletsen, gingen zij naar Schüttorf… mede door onze enthousiaste verhalen erover….en spraken we af dat wij de volgende dag ook zouden komen (mits ik me goed genoeg voelde natuurlijk).

Dus….camper inpakken en alles klaarmaken voor vertrek….en zo gezegd zo gedaan, om 10 uur de volgende ochtend kwamen we de parking oprijden, er waren ook nog een paar andere campers, o.a. een paar Friezen met een heel opvallende camper…en ook heel aardige mensen….gezellig.

DSC0276320150619_114222

Het werd een heel leuk weekend, veel kletsen, samen wandelen en winkelen natuurlijk (eindelijk iemand om gezellig mee door frutselwinkeltjes te struinen…..HEERLIJK)…en samen aan de borrel!! Je kunt je voorstellen, dat dat reuze gezellig werd….HIK….

borrel-van-zoutjes..shutterstock_134994593

Na een paar dagen gingen zij weer verder en zouden wij nog een paar dagen blijven, maar dat werd 1 dag, want ik was zo beroerd, dat we toch maar naar huis zijn gegaan, lekker thuis in mijn eigen bedje.

Slapen

Na de controle bij de MDL-arts bleek ook dat ik in 1 week erg afgevallen was en dus opgenomen ben….dus een weekje naar een camperplek werd ingeruild voor een weekje ziekenhuis in Almelo…Cor ging ondertussen op de camperplek bij de haven staan, zodat hij op de fiets (fiets in de garage) naar het ziekenhuis kon om mij te bezoeken.

Vrijdags mocht ik weer naar huis, en na een paar dagen thuis bijkomen, besloten we toch ook nog een paar dagen naar Losser te gaan…….even op andere gedachten komen, beetje afleiding is nooit weg.

De eerste dag stonden we met een ander stel uit de Meern, ook met een Hymer, het was prachtig weer, zo warm dat ik in mijn flodderjurkje buiten kon zitten….gezellig thee drinken met de buurtjes en ervaringen uitwisselen…je hebt zo contact op zo’n camperplek….

De dag erop was het frisser en regenachtig, maar niet getreurd, dik leesboek erbij en zo kom je de dag ook door.

Ook dit verblijf kreeg een leuke wending, toen Margriet ons een berichtje stuurde, dat ze s’avonds langs zouden komen voor een bakkie koffie/thee. Hartstikke leuk, om een lang uit het oog gewaande vriendschap van Cor, op deze manier nieuw leven in te blazen. Zoals  haar man Jenk, het zo mooi zei : “een blind date”……want hoe goed ken je iemand  nu nog na zoveel jaren………..

20150708_190443..koffietijd..

Het werd met recht een hele leuke avond die zeker voor herhaling vatbaar is!

En nu, weer thuis zijn we weer druk met de camper….een nieuw gas systeem installeren, zodat we aan de pomp LPG kunnen tanken (veel handiger dan steeds iemand zoeken die je gasfles wil vullen onderweg)…en Cor heeft vanmorgen van 1 kleed 2 kleden gesneden, zodat we weer een huiselijk tapijtje in de camper hebben. Vooral voor de wintermaanden is dat veel knusser vinden wij. En de kleur past ook nog leuk bij  het interieur. Woensdag even naar de markt om band te kopen om het netjes af te werken, en dan is dat ook weer gedaan.

Daarnaast gaan we woensdag ook naar de RDW om de auto opnieuw te laten keuren en om te laten zetten op zwaar gewicht….kunnen we tenminste meer spulletjes meesjouwen voor onderweg………

happycamperrijdendcampertje…Wordt vervolgd……